Menu Sluiten

AGENDA

1 januari 2023

NYE

NYE vanaf 01:00 uur
(dus in de nacht van 31-12-2022 op 01-01-2023)
Koop hier je tickets!

LOCATIE

Het gezelligste terras vind je op de Kleine Kerkstraat in Sneek. Café Neighbours is gevestigd in het pand wat in eind 1800 gebruikt werd als cellulaire gevangenis in Sneek. Hierdoor zorgt het ervoor dat er een gezellige sfeer hangt in het café. Daarnaast heeft Café Neighbours veel te bieden. Op het podium staan regelmatig live bands, we hebben heerlijke cocktails op de kaart staan en bieden we natuurlijk ook de nodige borrelhapjes aan. Deze ingrediënten, met wat we natuurlijk nog meer bieden, zorgt voor een gezellig avondje uitgaan.

Doordat Café Neighbours onderdeel uitmaakt van het grootste uitgaansgelegenheid van Sneek is het heel simpel om vanuit Café Neighbours naar Alcatraz Café of Club 1841 te gaan. Club 1841 is de club die op de eerste en tweede verdieping van het pand is gevestigd en is in 2016, 2018 en 2019 benoemd tot populairste club van Noord-Nederland door de Nightlife Awards.

Het is mogelijk om Café Neighbours af te huren voor verschillende doeleinden. We beschikken over een mooie bar waar je met jouw vrienden bijvoorbeeld je verjaardagsfeestje of personeelsfeestje kan geven.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw evenement? Stuur dan gerust een mailtje naar info@neighbourssneek.nl voor meer informatie.

FOTO'S

Al onze zijn te bekijken via onze officiële Facebook pagina. Klik hier om de fotoalbums te openen.

PARTNERS

VACATURES

Bij Neighbours Sneek zijn we altijd op zoek naar goede horecamedewerkers!
Lijkt het jouw leuk om bij ons te werken? Stuur dan nu je motivatiebrief + CV naar info@neighbourssneek.nl

CONTACT & ROUTE

NEIGHBOURS SNEEK
Kleine Kerkstraat 4C
8601 CN Sneek
info@neighbourssneek.nl

OPENINGSTIJDEN
Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 22:00 – 03:45
Zaterdag: 22:00 – 03:45
Zondag: gesloten

VOLG ONS VIA SOCIAL MEDIA